Aplică în Olanda!

Nedway este garanția ta pentru o experiență educațională excelentă în Olanda.

Ce implică?

“O călătorie de o mie de mile începe cu un singur pas.” Și, deși Țările de Jos sunt un pic mai departe, la aproximativ 2000 de km distanță, aventura ta începe exact la fel – cu un prim pas.
Alături de un mentor absolvent în Olanda, vei vedea care sunt cele mai potrivite universități pentru tine, vei beneficia de sesiuni focalizate de coaching și vei avea ocazia să discuți cu studenți români deja stabiliți acolo.

Avantaje

Coaching cu un mentor absolvent în Olanda
Sesiuni focalizate pe nevoile și interesele tale personale
Identifici universitățile și programele ideale pentru tine
Îți sporești șansele de admitere la facultăți în Olanda

Devii parte din comunitatea de studenți internaționali Nedway

O comunitate crește armonios atunci când membrii ei primesc, dar și oferă la schimb. De aceea, vei avea ocazia să primești informații, sfaturi și recomandări de la studenți care sunt deja în Olanda. Apoi, tu, la rândul tău, vei fi un sprijin pentru generațiile care vor pleca în urma ta.

În comunitatea Nedway comunicarea transparentă, încrederea și solidaritatea sunt pilonii principali – și, ca rezultat, tranziția către viața de student se transformă în ceva extrem de facil.

Despre mentori

Eduard a studiat la NHL Stenden University (Olanda), Stenden University Bali (Indonesia), Panyapiwat Institute of Management (Thailanda) și University of Southern California (USA).

În timpul studiilor a fost ambasadorul facultății din Olanda, activitate care i-a oferit premiul “Best Ambassador of the year 2015” pentru cele mai bune rezultate în dezvoltarea educației.

În prezent, este actor și antreprenor.

Eduard Trică

Founder & Mentor, NHL Stenden University

Raynor a studiat științele comunicării la Universitatea din Amsterdam și mass-media și politică la Universitatea Sciences Po, din Paris.

În prezent, locuiește în București, unde lucrează la o companie internațională.
Raynor este vorbitor nativ de olandeză, născut și crescut în orașul faimos pentru brânza Gouda, ceea ce îl face mai mult decât potrivit nu doar să aducă elementele de bază ale limbii olandeze, ci și informații utile și culturale despre viața în Olanda.

Raynor Van De Water

Mentor, University of Amsterdam

 A absolvit facultatea de Management Hotelier în cadrul universității Stenden, în nordul Olandei.

În cadrul studiilor a fost acceptat la Cape Wine Academy, în Africa de Sud, unde a studiat Advanced Wine Studies. Apoi, Vlad a călătorit lumea cu job-ul sau de manager de restaurant pe vapoare de croazieră.

În prezent este proaspăt absolvent al școlii de aviație Phoenix East Aviation din Daytona Beach, Florida.

Vlad Dragomir

Mentor, Stenden University of Applied Sciences

Studiază în Olanda

Studenți din peste 160 de țări
Peste 2100 de programe cu predare în limba Engleză
Olanda este în topul celor mai fericite țări
Sistemul educațional olandez se află în top 2% sisteme educaționale la nivel mondial