Nedway

Unicul serviciu de mentorat dedicat exclusiv tinerilor care vor să studieze la facultate în Olanda.

Nedway Education

Nedway este garanția ta că alegi cea mai bună ofertă educațională pentru studiul în Olanda.

Inițiativa noastră a început cu o pasiune – pasiunea pentru educație de înaltă calitate, experiențe multiculturale
și o perspectivă internațională. Sau, în alte cuvinte, pasiunea pentru studiul universitar în Olanda.

În calitate de foști studenți în țara lalelelor, cunoaștem intim provocările plecării, așa că am creat Nedway – singurul serviciu de mentorat dedicat exclusiv tinerilor interesați de studiul în Olanda.

Experiența personală, participarea la zeci de evenimente educaționale și peste 5 ani de colaborare cu companii educaționale din România. Asta ne recomandă pentru a transforma visul oricărui tânăr elev în realitatea unui viitor student în Țările de Jos.

Cum te putem ajuta

Informații

La noi găsești toate informațiile de care ai nevoie – de la lecții de limbă, până la discuții directe cu studenți care deja au absolvit acolo.

Orientare

Nu știi ce facultate ți se potrivește cel mai bine? Nicio grijă! Suntem aici pentru a te îndruma în direcția ideală pentru dorințele și skillurile tale.

Aplicare

Procesul de aplicare la facultate poate părea copleșitor la prima vedere – de aceea suntem alături de tine, la fiecare pas.

Pregătire

Viața într-o altă cultură aduce asupra sa o serie de provocări. Așa că noi venim în întâmpinarea ta, cu pregătirile culturale, lingvistice și logistice necesare.

Echipa

Eduard a studiat la NHL Stenden University (Olanda), Stenden University Bali (Indonesia), Panyapiwat Institute of Management (Thailanda) și University of Southern California (USA).

În timpul studiilor a fost ambasadorul facultății din Olanda, activitate care i-a oferit premiul “Best Ambassador of the year 2015” pentru cele mai bune rezultate în dezvoltarea educației.

În prezent, este actor și antreprenor.

Eduard Trică

Fondator & Mentor

A absolvit licența la Facultatea de Drept la Universitatea din București și masterul în Drept Internațional Public la aceeași instituție.

În timpul anilor de studenție, a făcut parte din Asociația Studenților în Drept, unde a dezvoltat abilități de coordonare pentru sesiunile   
de recrutări, interviuri și teambuildinguri.

În plus, a absolvit cursuri acreditate de training, public speaking, body language, time management și multe altele.

Teodora Stegăruș

Co-Fondator

Raynor a studiat științele comunicării la Universitatea din Amsterdam și mass-media și politică la Universitatea Sciences Po, din Paris.

În prezent, locuiește în București, unde lucrează la o companie internațională.
Raynor este vorbitor nativ de olandeză, născut și crescut în orașul faimos pentru brânza Gouda, ceea ce îl face mai mult decât potrivit nu doar să aducă elementele de bază ale limbii olandeze, ci și informații utile și culturale despre viața în Olanda.

Raynor Van De Water

Mentor

 A absolvit facultatea de Management Hotelier în cadrul universității Stenden, în nordul Olandei.

În cadrul studiilor a fost acceptat la Cape Wine Academy, în Africa de Sud, unde a studiat Advanced Wine Studies. Apoi, Vlad a călătorit lumea cu job-ul sau de manager de restaurant pe vapoare de croazieră.

În prezent este proaspăt absolvent al școlii de aviație Phoenix East Aviation din Daytona Beach, Florida.

Vlad Dragomir

Mentor

Misiune

Misiunea noastră NU e (doar) să trimitem tineri în Olanda.
Misiunea noastră e să creăm contextul ideal în care tânărul să plece relaxat, să fie pregătit pentru ce-l așteaptă și să aibă parte de o experiență studențească incredibilă.

Viziune

Comunitate, deschidere, curiozitate – așa am descrie viziunea noastră în doar trei cuvinte. Considerăm că viața de student începe cu o înțelegere de ansamblu, este întreținută de un nivel ridicat de deschidere către necunoscut și devine cu adevărat faină atunci când curiozitatea este mai puternică decât frica.

Valori pe care ne bazăm

Temelia Nedway se bazează pe 5 piloni importanți, care ne ajută mereu să luăm decizii în concordanță cu valorile noastre.

Aceștia sunt:

Creștere continuă

Considerăm că educația nu se termină după facultate. Dezvoltarea se petrece pe tot parcursul vieții, și poate fi inspirată de oricine, oriunde și oricând.
De aceea, prin serviciile noastre de mentorat și coaching, învățăm tinerii să profite de fiecare moment petrecut în Olanda – pentru a se dezvolta profund și armonios; și pentru a menține acea sete de cunoaștere vie, pe tot parcursul vieții.

Optimism

Orice schimbare aduce asupra sa un nou set de provocări – însă o minte optimistă va vedea de fiecare dată o oportunitate, nu o problemă.
Al doilea pilon Nedway este optimismul pentru că știm, din propria experiență, că o șansă la educație de înaltă calitate va schimba fundamental tot restul vieții tinerilor.

Orientare către obiective

Se spune că nu trebuie să ne dorim o viață fără obstacole – ci puterea necesară pentru a trece cu ușurință peste ele. O minte orientată către obiective știe că n-are sens să te plângi, să procrastinezi și să te lamentezi.
Prin ședințele noastre de mentorat, arătăm tinerilor că orice provocare poate fi depășită cu ușurință, atâta timp cât ne concentrăm pe rezultat.

Returnarea favorului

În spatele mentorilor Nedway se află o comunitatea întreagă de oameni care au avut deja ocazia să plece în Olanda, care s-au acomodat cu noua cultură și unii care au absolvit deja facultatea. De aceea, tinerii beneficiază de acces la informații actuale, reale și practice, chiar de la oameni ca ei.
În schimb, promovăm returnarea favorului – cei care trec prin mâna Nedway știu cât de importantă este o comunitate care să te ajute. Așadar, la rândul lor, vor ajuta generațiile ce îi vor urma.

O minte deschisă

Experiența studiului în Olanda aduce asupra sa oportunități de cunoaștere, mai departe de cele găsite în cărțile de la cursuri. Oameni diferiți, din peste 160 de țări, vin anual în Olanda pentru a studia.
De aceea, promovăm o minte deschisă, curioasă și înțelegătoare față de diferențele culturale dintre români și alte naționalități.

Diferența Nedway

Nedway nu este doar un alt serviciu de tranziție la facultăți din străinătate. Nedway este partenerul tău de nădejde, care știe exact ce-ți trebuie pentru a intra la cea mai potrivită facultate din Olanda.

 

 Printre altele, te poți baza pe noi pentru:

=

Lecții culturale și de limbă

=

Îndrumare în selecția universităților potrivite pentru tine

=

Cazare, chirie și alte detalii administrative

=

Împrumutul de studii și alte provocări financiar

=

Life hacks de student în Olanda - cele mai bune locuri, cele mai avantajoase oferte și mici secrete ale nativilor

=

Multe altele insighturi, pe care le vei descoperi alături de noi!