Dutch Language

De la “beginner” la “gemiddeld” – adică de la începător la intermediar, cu ajutorul unui nativ olandez!

Despre curs

Obișnuința la o nouă cultură începe cu un strop de cunoștințe despre limbă – mai ales când vine vorba despre Olanda.
Cursul nostru de limba olandeză se realizează sub indrumarea colegului nostru nativ olandez, Raynor van de Water. El a conceput programa astfel încât timpul petrecut alături de el să fie optimizat la maximum. Nu te va copleși cu reguli gramaticale și vocabular pompos – ci se va concentra pe ce vei folosi, cu adevărat, ca student în Olanda.

Avantajele cursului

Curs predat de nativ olandez

Raynor, colegul nostru olandez, de abia așteaptă să te învețe tot ce trebuie să știi pentru primele interacțiuni ca student în Olanda!

Facilitează tranziția la viața în Olanda

Satisfacția apare când Google Translate rămâne în buzunar, iar tu poți comunica liber cu localnicii. Din fericire, te poți pregăti pentru asta încă de pe acum.

Descoperi cultura olandeză

Unele cuvinte, expresii și zicale nu au traducere directă, și e foarte bine așa – pentru că ne ajută să înțelegem cultura în care urmează să trăim mult mai bine.

Ideal pentru începători

De la prima vocală dublă, până la conversații întregi. Cursul este conceput special pentru tine, indiferent de nivelul la care te afli.

Cine preda?

Raynor Van de Water – Mentor

Absolvent al facultății de Comunicare din cadrul Universității din Amsterdam, Raynor aduce informațiile de care tinerii au nevoie cu adevărat. Adică un mix de limbă, cultură și insighturi pe care numai un nativ le poate cunoaște.