Nedway

Garanția ta pentru o experiență educațională excelentă în Olanda.

Ce implică?

“O călătorie de o mie de mile începe cu un singur pas.” Și, deși Țările de Jos sunt un pic mai departe, la aproximativ 2000 de km distanță, aventura ta începe exact la fel – cu un prim pas.
Alături de un mentor absolvent în Olanda, vei vedea care sunt cele mai potrivite universități pentru tine, vei beneficia de sesiuni focalizate de coaching și vei avea ocazia să discuți cu studenți români deja stabiliți acolo.

Avantaje

Coaching cu un mentor absolvent in Olanda

Sesiuni focalizate pe nevoile si interesele tale personale

Identifici universitatile si programele ideale pentru tine

Iti sporesti sansele de admitere la facultati in Olanda

Devii parte din comunitatea de studenti internationali Nedway

O comunitate crește armonios atunci când membrii ei primesc, dar și oferă la schimb. De aceea, vei avea ocazia să primești informații, sfaturi și recomandări de la studenți care sunt deja în Olanda. Apoi, tu, la rândul tău, vei fi un sprijin pentru generațiile care vor pleca în urma ta.
În comunitatea Nedway comunicarea transparentă, încrederea și solidaritatea sunt pilonii principali – și, ca rezultat, tranziția către viața de student se transformă în ceva extrem de facil.

Despre mentori

Eduard Trica – Founder & Mentor

Eduard a studiat la 4 facultăți, însă doar cea din Olanda l-a impresionat îndeajuns încât să deschidă un business cu și despre experiența lui acolo.
În timpul petrecut la facultatea Stenden, Eduard a primit premiul de “Best Ambassador of the year 2015” pentru cele mai bune rezultate în dezvoltarea educației, așa că Nedway a fost un progres firesc în cariera sa.

Raynor Van de Water – Mentor

Absolvent al facultății de Comunicare din cadrul Universității din Amsterdam, Raynor aduce informațiile de care tinerii au nevoie cu adevărat. Adică un mix de limbă, cultură și insighturi pe care numai un nativ le poate cunoaște.

Vlad Dragomir – Mentor

A absolvit facultatea de Management Hotelier in cadrul universitatii Stenden, in nordul Olandei. In cadrul studiilor a fost acceptat la Cape Town Wine Academy, in Africa de Sud, unde a studiat Advanced Wine Studies. Apoi, Vlad a lucrat pe vapoare de croaziera ca manager. In prezent este proaspat absolvent al scolii de aviatie din Miami, Florida.

Studiaza in Olanda

Studenti din peste 160 de tari

Peste 2100 de programe cu predare in limba Engleza

Olanda este in topul celor mai fericite tari

Sistemul educational olandez se afla in top 2% sisteme educationale la nivel mondial