Pleacă pregătit

Cursul care te ajută să te simți ca acasă în Olanda,
chiar înainte să pleci la facultate.

Despre

Cultura, limba și stilul de viață olandez îți vor deveni cunoscute, în timp ce te pregătești pentru tranziția către experiența de student în Olanda.

Acest curs a fost conceput special pentru cei care au aplicat deja la universități în Olanda și au început să-și facă bagajele.

Alături de alumni ai facultăților de acolo și mentori specializați, te vom pregăti pentru a face tranziția la viața de student în Țările de Jos.

Ce implică?

Sesiuni de cultură olandeză

Te ajutăm să treci de la Moș Nicolae la Sinterklaas. Descoperim cultura olandeză împreună.

Sesiuni de limba olandeză

Poți renunța la abonamentul acela pentru iTranslate. Cu ajutorul unui nativ olandez, înveți bazele limbii olandeze.

Tips & Tricks

La ce bancă e mai bine să-ți faci cont? Dar și mai important – unde se mănâncă cel mai bun Boterkoek?! Toate răspunsurile se află la noi.

Q&A cu absolvenți români în Olanda

Viața de student este înțeleasă cel mai bine de… un student! De aceea, ai ocazia să pui orice întrebare studenților români ce au absolvit deja în Olanda.

Despre mentori

Raynor a studiat științele comunicării la Universitatea din Amsterdam și mass-media și politică la Universitatea Sciences Po, din Paris.

În prezent, locuiește în București, unde lucrează la o companie internațională.
Raynor este vorbitor nativ de olandeză, născut și crescut în orașul faimos pentru brânza Gouda, ceea ce îl face mai mult decât potrivit nu doar să aducă elementele de bază ale limbii olandeze, ci și informații utile și culturale despre viața în Olanda.

Raynor Van De Water

Mentor

Eduard a studiat la NHL Stenden University (Olanda), Stenden University Bali (Indonesia), Panyapiwat Institute of Management (Thailanda) și University of Southern California (USA).

În timpul studiilor a fost ambasadorul facultății din Olanda, activitate care i-a oferit premiul “Best Ambassador of the year 2015” pentru cele mai bune rezultate în dezvoltarea educației.

În prezent, este actor și antreprenor.

Eduard Trică

Fondator, Mentor

Cât durează?

4 săptămâni

Când?

O dată pe săptămâna (2 ore)

Unde?

Pe Zoom

Avantajele cursului

Soluții la situații care apar odată cu mutatul în Olanda

Împrumutul pentru studii, cumpăratul unei biciclete și cazarea – doar câteva dintre provocările cu care te vei confrunta acolo. Nu mai pierzi vremea căutând ore întregi pe forumuri și luând, uneori, decizii pripite – ai oportunitatea să discuți direct cu alumni și nativi ai țării, care îți vor da cele mai bune recomandări pentru un trai optim.

Înveți limba și cultura olandeză

În orice țară călătorești, un minim de cunoștințe de limbă te vor salva din o grămadă de situații inconfortabile. E cu atât mai adevărat atunci când te stabilești acolo pentru câțiva ani.
Mai mult, pentru că vei putea să înveți de la un nativ olandez, vei avea acces la multe informații, expresii și explicații pe care nu le vei afla niciodată de pe o aplicație sau un curs general.

Îți faci prieteni

În comunitatea Nedway există deja studenți care învață chiar acum în Olanda – și care vor fi entuziasmați să te ajute cu ce ai nevoie atunci când ajungi acolo.
În cadrul programului DutchPrep+, vei obține mai mult decât informații valoroase – vei face networking cu oameni care te vor putea îndruma la locul faptei, în cazul în care vei avea nevoie.